Wc ontstoppen Houten

Een blokkade in uw wc kan zo hardnekkig zijn, dat u er zelf niets meer aan kunt doen. Het kan gaan om een ophoping van etensresten of vetresten. Misschien zit er wel een voorwerp diep in uw wc geklemd? Wat de oorzaak ook is: uw riool ontstoppen kan snel en veilig als u onze riooldeskundige uit Houten belt.

Wc ontstopping door rioolvakman

Een wc ontstoppen doet onze vakman mechanisch of met hogedruk. De wc wordt snel en veilig ontstopt, zonder schade aan de leidingen te berokkenen. Dit kan al binnen een uur, mits er geen verdere complicaties aan het licht komen. Verstoppingen kunnen namelijk veroorzaakt worden door ernstige rioolproblemen, zoals:

  • wortelgroei in leidingen
  • gescheurde of gebroken leidingen (door druk van buitenaf of slijtage)
  • verzakking van het rioolstelsel
  • werkzaamheden aan het riool
Als er toch sprake is van een dergelijk probleem, dan zal de specialist u daarvan op de hoogte brengen. Desgewenst maakt hij een plan van aanpak, waarin hij beschrijft wat hij voor u kan doen om het probleem op te lossen. Gaat u akkoord met dit plan en met de bijbehorende kosten, dan zal onze professional de nodige voorbereidingen treffen en aan de werkzaamheden beginnen.

Kosten wc ontstoppen Houten

Onze expert doet al het mogelijke om uw wc te ontstoppen. Toch kan het voorkomen dat de blokkade wordt veroorzaakt door een ernstiger rioolprobleem, zoals een gebroken of verschoven leiding of wortelgroei in uw leidingen. Onze expert zal zijn plannen dan moeten aanpassen. Reparaties of renovaties zijn dan mogelijk niet uitgesloten. Houd dus rekening met onverwachte werkzaamheden, tenzij u al weet wat de blokkade veroorzaakt.

Bel ons voor wc ontstopping in Houten

Waar in Houten vindt u een betrouwbare rioolvakman? Bij ons natuurlijk. Bel nu voor een afspraak en u zult het weten. Onze expert komt uit uw eigen regio en kan daarom al snel voor uw deur staan. Het maakt ook niet uit hoe hardnekkig de blokkade in uw wc is: voor alles is een professionele oplossing te bedenken. Geïnteresseerd? Nog vragen? Bel ons wanneer u wilt.


Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!