Riool verstopt Houten

Een riolering verstopping in Houten lossen wij graag voor u op!

Als het water moeizaam wegstroomt of zelfs helemaal stilstaat, dan is uw riool verstopt in Houten. Misschien ruikt u zelfs een nare geur of lekt er vocht. Woont of werkt u in Houten of omgeving, dan belt u ons. Binnen 24 uur staat er een lokale vakman voor uw deur: hij weet wel raad met de verstopping!

Waar zit de verstopping?

Als de vakman de verstopping moet verwijderen, dan moet hij ook weten waar deze zit. De blokkade kan in de binnen- of buitenriolering zijn opgetreden, afhankelijk van de oorzaak. Gelukkig kunnen verstoppingen opgespoord worden met behulp van een rioolcamera. De vakman weet dan ook meteen of de verstopping goed bereikbaar is.

Riool verstopt? Binnen 24 uur een oplossing!

U wilt zo snel mogelijk van de verstopping af, dus u rekent dan ook op snelle hulp. Onze vakman biedt u binnen 24 uur een oplossing, ongeacht de oorzaak van de verstopping. Dit werkt als volgt:

 1. Verstoppingen worden meestal mechanisch verwijderd. Bijvoorbeeld met een verenmachine of met een hogedrukreiniger.
 2. Wordt de verstopping veroorzaakt door een defect? Dan biedt de vakman u een plan van aanpak aan. Hierin staat welke werkzaamheden dan nodig zijn en welke kosten daar dan voor gerekend worden.

Riolering verstopt en reparaties nodig?

Onze specialist komt lang met een goed uitgeruste servicewagen. Hierin zit al het gereedschap dat hij nodig heeft om te kunnen ontstoppen, inspecteren en repareren. Afhankelijk van de ernst van het probleem kunnen eventuele reparaties dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Anders moet u een nieuwe afspraak met de vakman maken.

Riool verstopt: kosten berekenen

Van ons verwacht u niets minder dan professionele hulp voor een eerlijke prijs. Maar om die prijs te kunnen bepalen, moet onze expert een goed zicht hebben op uw probleem. Niet alle verstoppingen worden namelijk door hetzelfde veroorzaakt. Niet alle verstoppingen kunnen bovendien op dezelfde manier opgelost worden.

Bepalend voor de kosten zijn dan ook de volgende vragen:

 • Hoe is de riolering verstopt geraakt?
 • Is inspectie noodzakelijk?
 • Speelt er iets ernstigers in de riolering?
 • Zijn er reparaties nodig?
 • Welk gereedschap moet gebruikt worden?
 • Hoe lang duurt het om de verstopping te verwijderen?

Verstopping riool voorkomen

Een verstopt riool gooit altijd roet in het eten. Maaltijden bereiden is lastig zonder goed stromend water, om nog maar te zwijgen over de geblokkeerde wc. Hoe voorkomt u dit soort ongemakken? Door uw riolering zo schoon mogelijk te houden. Met deze tips kunt u al aardig wat bereiken:

 1. Reinig uw afvoeren maandelijks met soda en heet water.
 2. Plaats een bladvanger op uw dakgoot.
 3. Houd olie en vet uit de riolering! Giet deze terug in de eigen verpakking en lever het in voor recycling als biobrandstof.

Riolering verstopt in Houten? Onze expert staat al klaar

Toets ons nummer in en vraag onze expert naar een prijsopgave. Maakt u meteen een afspraak, dan kunt u er zeker van zijn dat onze expert dezelfde dag nog langskomt. Prettig wonen en werken begint bij een goed functionerende riolering: daar zorgen wij wel voor!


Riool verstopt in Houten?

Wij staan 24/7 voor u klaar!